İstanbul
14 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2426.5
  • BIST
    10055.98
  • BTC
    62463.96$

Canlar Şanlıurfa’da buluştu

Canlar Şanlıurfa’da buluştu
Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanı Alirıza Özdemir’in başlattığı illerde Canlarla Buluşma etkinlikleri Şanlıurfa’da devam etti.

Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı, Alevi Bektaşilerin yaşadığı illerde yerel temsilcilerle bir araya gelerek Canlara Buluşma etkinlikleri düzenliyor.

Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanı Alirıza Özdemir’in katıldığı Canlarla Buluşma etkinliği bu kez Şanlıurfa’da düzenlendi.

Şanlıurfa’da görüşmelerine Vali Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret ederek başlayan Başkan Özdemir, daha sonra Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şubesi Sırrın Cemevi ile Kısas Cem Kültürünü Yaşatma ve Alevi-Bektaşi Derneği Cemevini ziyaret etti.

Şanlıurfa’da biraraya gelen canlara Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı’nın yapısı ve çalışmalarını anlatan Başkan Özdemir, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Her iki cemevinde canlarımızdan gelen talepleri dinleyen Başkan Özdemir, Kısas’ın kendine özgü inanç dokusunun ve deyişlerinin yaşatılmasına yönelik görüş alış verişinde de bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!